Roulette Regels

Strategie voor Roulette

Strategie voor Roulette

Wil je gebruik maken van een strategie voor roulette? Je kunt hier een aantal verschillende kanten mee op, maar je zorgt er in ieder geval voor dat je zo rationeel mogelijk speelt. Het is binnen de roulette regels gewoon toegestaan om gebruik te maken van een dergelijk systeem. Online kun je het systeem zelfs gewoon bij de hand houden, het is niet nodig om dit uit je hoofd te leren. Met een strategie voor roulette voorkom je emotionele beslissingen, die vaak verkeerd uitpakken.

Labouchere en Martingale

Zoek je naar een strategie voor roulette? Dan kun je onder andere gebruik maken van het Labouchere systeem. In dat geval maak je gebruik van een willekeurige reeks met getallen, die je tijdens online roulette op kunt schrijven. Ten het eerste en laatste getal bij elkaar op en zet dit in op een van de enkelvoudige kansen. Win je? Dan mag je de getallen wegstrepen, terwijl je bij verlies de som van de beide getallen achter de reeks zet.

Het Martingale systeem zorgt voor een eenvoudige strategie voor roulette, die je online kunt toepassen. Maak je verlies met een bepaalde inzet? Dan is het de volgende beurt van belang om de inzet te verdubbelen, tot je erin bent geslaagd om een winst te maken. Na een winst begin je weer opnieuw, waardoor je alle verliezen die je maakt steeds meteen weer goed kunt maken.

Red bet en D'Alembert

De red bet strategie lijkt wat op het Martingale systeem, maar maakt gebruik van de kleuren rood en zwart. Je kiest voor een bepaalde inzet op rood en op zwart, die je iedere ronde zal doen. Je houdt de inzet op zwart constant, terwijl je de inzet op rood verdubbelt wanneer je verliest. Op die manier kun je wat sneller toewerken naar een mooi bedrag, om uiteindelijk wat over te kunnen houden aan het spelen van roulette volgens de regels.

Het D'Alembert systeem laat je inzetten op de even kansen, waarmee je bijna 50% kans hebt om te winnen. Verlies je een ronde? Dan kun je de inzet met 1 eenheid verhogen. Win je aan de andere kant een ronde? Dan dien je de inzet die je deed met 1 eenheid te verlagen. Op die manier kun je verliezen weer goedmaken en zorgen de winsten ervoor dat je de inzet omlaag bij kunt stellen.

Kolommen en One Hit Wonder

Je kunt een strategie voor roulette gebruiken door gebruik te maken van de verschillende kolommen die er beschikbaar zijn. Je zet 1 credit in op de eerste kolom, het dubbele hiervan op de 2e kolom en het vierdubbele daarvan op de 3e kolom. Op die manier levert de derde kolom mogelijk een hoge winst op, terwijl je het verlies zelfs kunt beperken op het moment dat er een getal uit de eerste kolom naar voren komt.

Ben je overtuigd van een bepaald nummer dat vroeg of laat een keer zal vallen? Dan is het verstandig om de One Hit Wonder strategie te spelen. Je zet iedere ronde in op 1 en hetzelfde nummer. Gemiddeld genomen zal het nummer eens in de 36x vallen. Gebeurt dit eerder? Dan maak je een aantrekkelijke winst en zorg je er met deze strategie voor roulette voor dat je een mooi bedrag kunt verdienen.

Geheugenspel en Pivot systeem

Het geheugenspel gaat er vanuit dat getallen die zojuist zijn gevallen, waarschijnlijk niet meteen nog een keer voor zullen komen. Je zet daarom in op alle getallen op de tafel, behalve de laatste 3 getallen die vielen. Maak hiervoor gebruik van de statistieken binnen het online spel, of houd zelf bij welke getallen er vallen om die vervolgens uit te sluiten van de inzet die je wilt doen.
Tenslotte kun je gebruik maken van het Pivot systeem, een strategie voor roulette die er juist vanuit gaat dat bepaalde getallen vaker zullen vallen dan anderen.

Noteer het eerste getal dat voor de 2e keer valt en zet daar vervolgens 36 ronden op in. Op die manier is de kans groot dat het getal nog eens zal vallen en je kunt rekenen op een mooie winst. Blader door de verschillende strategieën voor roulette, om een geschikte variant uit te kunnen zoeken en daarmee te kunnen spelen.