Roulette Regels

Live Roulette Spelregels

Live Roulette Spelregels

Benieuwd naar de live roulette spelregels, zodat je het live op kunt nemen tegen een dealer? Je hebt het idee dat je in een fysiek casino speelt, terwijl je aan de andere kant gewoon thuis achter de computer zit. Je zorgt er op die manier voor dat je het spel live kunt ervaren en je de maximale spanning mee kunt maken, zonder dat je daar aan de andere kant de deur voor uit hoeft.

De live roulette spelregels zijn grotendeels gelijk aan die van het reguliere spel, al heb je nu te maken met een maximale tijdsduur die je tot je beschikking hebt om de inzet te doen. Verder kun je live roulette spelen door een storting te doen, je kunt dit spel niet gratis oefenen. Houd er goed rekening mee dat de bonus niet altijd beschikbaar is tijdens de live spellen, of dat je inzetten niet meetellen voor het vrijspelen hiervan.

Live spel tegen de croupier

De live roulette spelregels lijken sterk op die van het reguliere online spel, al heb je nu te maken met een echte croupier aan de andere kant van de tafel. Dit brengt een klein verschil met zich mee, aangezien de croupier je aan zal geven wanneer je de mogelijkheid hebt om een nieuwe inzet te plaatsen. Je hebt hier voldoende de tijd voor, maar dit is niet onbeperkt zoals dat tijdens het virtuele online spel wel het geval is.

Gebruik je een roulette strategie of een systeem? Zorg er dan voor dat je de inzet tijdig doet, om te voorkomen dat de ronde al van start gaat. De croupier zal het je duidelijk aangeven wanneer het niet meer mogelijk is om een nieuwe inzet te plaatsen en de ronde van start gaat.

Zelfde spelregels

Verder zitten de live roulette spelregels op dezelfde manier in elkaar als die van het reguliere spel. Dat betekent dat je de mogelijkheid hebt om inside en outside bets te plaatsen, door gebruik te maken van de verschillende vakken op de roulette tafel. Wil je twee getallen spelen? Leg je chips dan op het lijntje er tussenuit, of gebruik een kruisje tussen 4 getallen om daar op te spelen. Verder kun je de speciale vakken als die voor de rode of de oneven getallen gebruiken, om de enkelvoudige kansen te spelen.

Dit laatste is vooral interessant in combinatie met een roulette systeem of een roulette strategie, aangezien je er op die manier voor kunt zorgen dat het voordeel voor het huis tot een minimum beperkt blijft. Je kunt in bijna de helft van de gevallen rekenen op een winst. Je kunt de live roulette spelregels overigens altijd oproepen tijdens het spelen van het spel, door op het vraagteken in beeld te klikken.

Hoogte van de inzet

De live roulette spelregels kunnen voorwaarden stellen aan de hoogte van de inzet die je kunt doen, afhankelijk van de variant van het spel dat je speelt. Speel je bewust met een lage inzet? Dan kun je over het algemeen tussen de €0,10 en €50 per ronde inzetten. Met het reguliere spel kun je spelen met €1 tot €500 en met de hoge inzet roulette varieert je inzet per ronde van €10 tot maximaal €5.000.

Wat dat betreft kun je de roulette spelregels gebruiken om de inzet niet te hoog op te laten lopen, of kun je juist zorgen voor een grote mate van vrijheid. Zorg er in ieder geval voor dat je laag genoeg begint, op het moment dat je een roulette systeem gebruikt waarbij je de inzet steeds verder dient te verdubbelen op het moment dat je verliezen goed wilt maken.

Live roulette spelen

Je kunt live roulette spelen door bij een van de roulette aanbieders een storting te doen. Je kunt dit spel niet gratis oefenen, aangezien je daarvoor gebruik dient te maken van de reguliere online variant. Wat dat betreft is het de moeite waard om goed te oefenen met die variant van het spel, om vervolgens een storting te doen en het echte live spel te starten. Je neemt het op tegen de dealer, al kun je de live roulette spelregels natuurlijk gewoon bij de hand houden of deze in een ander scherm op je computer openen.